Bíró Panzió

Bemutatkozó

A pihenni, kikapcsolódni, spórtolni vagy akár gyógyulni vágyók legideálisabb választása.

A Bíró Panzió Csíkszeredától 21 kilóméterre, 1350 méter tengerszint feletti magasságban, Hargitafürdőn található. A település központjában, a sípályák közelében, de mégis eldugott, csendes,  fenyőkkel körülvett helyen fekszik. Úgy nyáron, mint télen az idelátogató, üdülni vágyó vendégek megtalálják a számukra legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget.

A hideg hónapokban a téli sportok szerelmesei számára igazi paradicsommá válik Hargitafürdő. A korszerű felvonókkal ellátott, különböző nehézségű pályák ideálisak egyaránt a síelők, mint a snowboardosok számára is. A szabadtéri korcsolyapálya és a friss levegő a téli napsütéses hétvégéken tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak az idelátogatók számára. Nyáron a fenyvesek nyugalmat árasztó csöndje, a gyógyító hatású mofetták és büdösgödrök által igazi testi és lelki felújulásra találnak a kedves vendégek. Nem elhanyagolható a kirándulók számára a számos, jelzésekkel ellátott túralehetőség sem.

A Panzió vendégeinek egy 40 férőhelyes vendéglő áll a rendelkezésre, saját , jól felszerelt konyha, és 12 db 2,3,4, illetve 8 férőhelyes szoba. Minden szoba saját fürdővel (wc,tusoló) van elátva. A hideg napokon a panzió központi fűtése szolgáltatja a vendégek kényelmét. A parkosított udvarban grillezési lehetőség van a vendégek számára és a fedett pihenőhelyen  kellemes estéket lehet eltőlteni a nyári napokon. Igény esetén nyáron szekerzési, télen pedig lovasszánozási programok szervezhetőek. A panzió saját szaunával is rendelkezik.

A környék látnivalói és kirándulási lehetőségek: Csíksomlyói Kegytemplom és a környéken található kápolnák, Mikó vár, Székelyudvarhely és Orbán Balázs  sírhelye, Korond, Vargyas szoros és Orbán Balázs barlang, Szépvízi víztározó Szent Anna tó és Mohos tőzegláp, Tusnád fürdő, illetve magáról Hargita fürdőről  bővebb leírást és túraútvonalakat az Erdély Kincsei “fül” alatt olvashat el.

Szeretettel várjuk a téli spórtok kedvelőit, illetve mindazon vendégeinket, akik a szürke hétköznapoktól szabadulni vágynak és eltöltenének egy pár csendes napot a friss levegőn, a büszke fenyők között.

Árak

Szállás ellátás nélkül – 35 Ron/fő/éjszaka

Szállás reggelivel – 45 Ron/fő/éjszaka

Szállás félpanziós ellátással – 65 Ron/fő/éjszaka

Szállás teljes ellátásaal – 80 Ron/fő/éjszaka

 

Szállásfoglalás az alábbi linkre kattintva illetve telefonon 

+4 0745-771725

 

Hozzászólások

hozzászólás

You can leave a response, or trackback from your own site.

Szólj hozzá

Kérjük, ellenőrizze az adatait

Ki kell töltenie a biztonsági kódot hogy befejezhesse a foglalást:

Sikeres foglalás

A foglalás másolatát elküldtük önnek és az erdélyiutakon.com csapatának.