Boróka Panzió

Bemutatkozó

A Boróka Panzió*** Csíkszeredától 32 kilóméterre Tusnádfürdőn található. E fürdővároska Erdély legszebb magaslati fürdőhelyeinek egyike. A mindig tiszta levegő, a hegyek, a varázslatos táj, még teljesebbé teszi a pihenést.

Boróka Panzió***

A három csillagos panzió 44 személy elszállásolására alkalmas a 2-3-4 és 6 ágyas fürdővel ellátott szobákban. Minden szoba Tv-vel van ellátva, illetve a panzió egész területén ingyenes WiFi kapcsolat van. A Panzió saját, jól felszerelt konyhája nagy segítséget nyújt a vendégek önálló étkezéséhez. Az udvaron sütés-főzésre is van lehetőség, s mint tudjuk, hogy a szabad levegőn és tüzön elkészült ételkülönlegességek talán a legízletesebbek.

Tusnádfürdő földrajzi elhelyezkedéséből adódóan, számos természeti csodával rendelkezik. Lehetőség nyílik gyógykezelésekre, gyógyfürdők és, vulkáni eredetű gázkigőzölgések másnéven mofetták gyógyító hatását megtapasztalni, illetve a mozogni vágyógnak kisebb-nagyobb hegyi túrákra és egynapos kirándulások szervezésére.

A környék látnivalói és kirándulási lehetőségek: Szent Anna tó és Mohos tőzegláp, Csíksomlyó, Mikó vár, Hargita fürdő, Bálványos, Madarasi Hargita, Gyimesek, Kászonok, Nyerges tető, és magáról Tusnádfürdőről bővebb leírást és túraútvonalakat az Erdély Kincsei “fül” alatt olvashat el.

Szeretettel várjuk minden kikapcsolódni vágyó vendégünket, akik megismerkednének Tusnádfürdő és környékének gyönyörű és értékes természeti értékeivel: borvizeivel, tájaival illetve mofettáival.

Árak

2 ágyas szoba – 24 Euro/fő/éjszaka

4 ágyas szoba – 36 Euro/fő/éjszaka

Apartman (2 db 2 ágyas szoba közös fürdővel)– 40 Euro/fő/éjszaka

A Panzió telljes bérlése 400 Euro/nap

Pótágy – 6 Euro

 A Pünkösdi és Szilveszteri időszakra az árak változnak.

Szállásfoglalás az alábbi linkre kattintva illetve telefonon 

+4 0745-771725

Hozzászólások

hozzászólás

You can leave a response, or trackback from your own site.

Szólj hozzá

Kérjük, ellenőrizze az adatait

Ki kell töltenie a biztonsági kódot hogy befejezhesse a foglalást:

Sikeres foglalás

A foglalás másolatát elküldtük önnek és az erdélyiutakon.com csapatának.