Grandlion Panzió

Bevezetés

A Grandlion Panzió Marosvásárhely és Régen között található, Erdély központi részében Gernyeszegen. Az 1990-ben épült Panzió a Kulcsár család tulajdonát képezi, amely komfortos szállással és helyi ételkülönlegességekkel várja az év minden napján az idelátogató turistákat.

Panzió

A panzió 56 férőhellyel rendelkezik, mind a 27 szobája saját fürdővel és televízióval van ellátva. A kábeltévé programjában megtalálhatóak a romániai, magyarországi és nemzetközi közszölgálati és kereskedelmi csatornák. Két, három illetve négyágyas szobák állnak a vendégek rendelkezésére illetve található egy komfortos kialakítású apartman is  5 személy részére.

A panzió saját étteremmel rendelkezik, amely két teremből áll, az egyik dohányzó, a másik nemdohányzó vendégeknek van fenntartva. Az étterem összesen 60 személy befogadására képes, így lehetőség adódik fogadások, díszebédek, kicsengetések  szervezésére. A vendéglő étlapján a román, erdélyi és magyar konyha fogásai egyaránt megtalalhatóak. Vendégeinknek, ezentúl, halból készült különlegeségekkel kedveskedünk, mint halsaláta, halas palacsinta, halpaprikás vagy haltepertő.

Szolgáltatásaink

–  konferenciaterem

– személyes tárgyak megőrzése

– őrzött parkoló

– szobaszerviz

– turisztikai tájékoztatás

– internet hozzáférés

A környék látnivalói és kirándulási lehetőségek: Csíksomlyói Kegytemplom és a környéken található kápolnák, Mikó vár, Székelyudvarhely és Orbán Balázs  sírhelye, Szejkefürdő, Vargyas szoros és Orbán Balázs barlang, Szépvízi víztározó, Szent Anna tó és Mohos tőzegláp, Tusnádfürdő, Békási szoros, Gyimesek, Parajdi sóbánya, Szováta-fürdő és Medve tó, Korond, Marosvásárhely illetve magáról Gernyeszegről bővebb leírást és túraútvonalakat az Erdély Kincsei “fül” alatt olvashat el.

Árak

1 személy részére – 60 Ron/fő/éjszaka

2 személy részére – 80 Ron/fő/éjszaka

3 személy részére – 100 Ron/fő/éjszaka

Apartman – 160 Ron/fő/éjszaka

Az árak nem tartalmazzák a reggelit

Szállásfoglalás az alábbi linkre kattintva, e-mailen az office@erdelyiutakon.com / orban_lacika@yahoo.com  illetve telefonon 

+4 0745-771725

 

Hozzászólások

hozzászólás

You can leave a response, or trackback from your own site.

Szólj hozzá

Kérjük, ellenőrizze az adatait

Ki kell töltenie a biztonsági kódot hogy befejezhesse a foglalást:

Sikeres foglalás

A foglalás másolatát elküldtük önnek és az erdélyiutakon.com csapatának.