Uz Bence Menedékház

Az Uz Bence menedékház Csíkszeredától mindössze 21 kilóméterre található, 1350 m tengerszint feletti magasságban a síparadicsomáról és mofettáiról híres Hargitafürdőn. A menedékház érdekessége, hogy Hargitafürdő úgymond elsők között épült elszállásolási egysége.

Grandlion Panzió

Bevezetés A Grandlion Panzió Marosvásárhely és Régen között található, Erdély központi részében Gernyeszegen. Az 1990-ben épült Panzió a Kulcsár család tulajdonát képezi, amely komfortos szállással és helyi ételkülönlegességekkel várja az év minden napján az idelátogató turistákat.

Forrás Panzió

Bemutatkozó A korondi Forrás Panzió mondhatni Erdély szívében helyezkedik el. Nagy udvarral, terasszal, grillezési lehetőséggel, medencével, gyerekeknek kialakított játszotérrel, zárt ingyenes parkolóval  nyugalmas kikapcsolódási helyként szolgál Önnek és családjának.

Fortuna Hotel

Bemutatkozó A Hotel Fortuna*** szolgáltatásainak széles kínálata együttesen lehetővé teszik a test, a szellem és a lélek egyensúlyának megteremtését. A tökéletes harmónia és a nyugalom várja Tusnádfürdőn, a  Hotel Fortunában!

Vándor Székely Panzió és Gyógyfürdő

Bemutatkozó A Vándor Székely Panzió és Gyógyfürdő  Csíkszeredától 13 kilóméterre, festői környezetben, az Olt folyása mentén, Csíkrákoson található. A Bogáti hegy lábánál fekvő panziónkban a rusztikus berendezésnek köszönhetően kedves vendégeink családias hangulatban illetve falusi környezetben tölthetik el szabadságukat.

Kassay Fogadó

Bemutatkozó A Kassay Fogadó Csíkszeredától a 10 kilométerre fekvő Csíkszépvíz központjában található, a páratlan Pogányhavas lábánál, a szépvízi tó, az erdei patakok és borvízforrások szomszédságában. Fogadónk fekvését tekintve kiváló adottságokkal rendelkezik, a kellemes környezet, a friss hegyi levegő túrázásra, kirándulásra csábítja látogatóinkat. A legenda szerint, amikor Szent László e földön járt, Csíkszépvíz falu határában egy tiszta forrásból […]

Ajnád Panzió

  Bemutatkozó Tudod még, hogy is hangzik a csend? “A csend nem csupán a természet hangja, hanem az ember legbelső szükséglete“ (Tatiosz) A családias hangulatú panzió, amelynek egy kúria jellegű ház ad otthont, uniós pénzforrások segítségével létesült 2006-ban és a modern kor minden kényelmét kínálja, behelyezve egy rendezett nagy udvarba és kertbe, Csíkszeredától 18 km –re, […]

Gyimesi Skanzen és Panzió Borospatakán

Bemutatkozó Meglátni és megszeretni. Valahogy így kezdődött 2002-ben a Szász család munkája, amikor sikerült megvásárolni Gyimesközéplok-Boros patakán egy területet ahol egy kis ház meg egy csűr volt árván, gazda nélkül. Később a környező patakokból elszállítottuk a halálraítélt házakat, lefényképeztük, lebontottuk és majd a fotók meg a számozás szerint ugyanúgy visszaépítettük azokat. Hagyományosan tapasztottuk kívül belül, […]

Boróka Panzió

Bemutatkozó A Boróka Panzió*** Csíkszeredától 32 kilóméterre Tusnádfürdőn található. E fürdővároska Erdély legszebb magaslati fürdőhelyeinek egyike. A mindig tiszta levegő, a hegyek, a varázslatos táj, még teljesebbé teszi a pihenést.

Tirol Panzió

Bemutatkozó A kikapcsolódásra és testi-, lelki felfrissülésre vágyóknak ideális helyszínt biztosít a Tirol Panzió*** fenyves erdőkkel határolt csöndes oázisa. Az újonnan épült színvonalas, 3 csillagos szálláshely modern, hangulatos, családbarát és otthonos légköre tökéletes választás családok illetve baráti társaságok számára, vagy akár céges rendezvények, borestek megszervezésére.A Hargita-hegység szívében található panzió számos csillagtúra kiindulópontjaként szolgálhat, kényelmes “otthonra” […]

Kérjük, ellenőrizze az adatait

Ki kell töltenie a biztonsági kódot hogy befejezhesse a foglalást:

Sikeres foglalás

A foglalás másolatát elküldtük önnek és az erdélyiutakon.com csapatának.