Uz Bence Menedékház

Az Uz Bence menedékház Csíkszeredától mindössze 21 kilóméterre található, 1350 m tengerszint feletti magasságban a síparadicsomáról és mofettáiról híres Hargitafürdőn. A menedékház érdekessége, hogy Hargitafürdő úgymond elsők között épült elszállásolási egysége.

Tirol Panzió

Bemutatkozó A kikapcsolódásra és testi-, lelki felfrissülésre vágyóknak ideális helyszínt biztosít a Tirol Panzió*** fenyves erdőkkel határolt csöndes oázisa. Az újonnan épült színvonalas, 3 csillagos szálláshely modern, hangulatos, családbarát és otthonos légköre tökéletes választás családok illetve baráti társaságok számára, vagy akár céges rendezvények, borestek megszervezésére.A Hargita-hegység szívében található panzió számos csillagtúra kiindulópontjaként szolgálhat, kényelmes “otthonra” […]

Bíró Panzió

Bemutatkozó A pihenni, kikapcsolódni, spórtolni vagy akár gyógyulni vágyók legideálisabb választása. A Bíró Panzió Csíkszeredától 21 kilóméterre, 1350 méter tengerszint feletti magasságban, Hargitafürdőn található. A település központjában, a sípályák közelében, de mégis eldugott, csendes,  fenyőkkel körülvett helyen fekszik. Úgy nyáron, mint télen az idelátogató, üdülni vágyó vendégek megtalálják a számukra legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget.

Kérjük, ellenőrizze az adatait

Ki kell töltenie a biztonsági kódot hogy befejezhesse a foglalást:

Sikeres foglalás

A foglalás másolatát elküldtük önnek és az erdélyiutakon.com csapatának.