Hétvezér Panzió

A Panzió


Bemutatkozó

A Hétvezér Panzió*** Erdélyben, Székelyudvarhelytől 15 km-re, Zeteváralján,  a Zetelaki víztározó környékén (4 km), a Madarasi Hargita lábánál, található, távol a város zajától. Kényelmes, bíztonságos, nagy területen fekszik, ideális hely a pihenésre, kikapcsolódásra. Csillagtúraszerűen 100 km-es körzetben elérhetőek e táj csodálatos természeti szépségei, építészeti értékei. Rendelésre – díj ellenében – gyalogtúrákat és szekértúrákat szervezünk, lehetőség adódik lovaglásra, télen pedig szántúrán vehetnek részt kedves vendégeink.

Hétvezér Panzió

A Panzió területén egy kis halastó is található, ahol ingyenes a pecázás, ellenben a Zetelaki a víztározóban, napidíj ellenében bárki horgászhat, csónakázhat, vagy úszhat. Igény szerint félpanziós ellátást biztosítunk (reggeli és estebéd, hagyományos házias ízek). A szállás egész területén Wi-Fi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen. A sportólni vágyók focizhatnak illetve lehetőség adódik kosárlabdázni és asztaliteniszezni is. Napos meleg időben lehetőség van hűsűlni a gyermekmedencében, malyd a napot egy kellemes szaunázással lehet zárni.

A Panzió több, mint egy hektár területen fekszik, teljesen bekerítve, zárt parkolóval. 24 személynek tudunk bíztosítani kényelmes szállást, 8 szoba (2-, 3-, 4-ágyas szobák, mindegyikben fürdőszoba) áll a vendégek rendelkezésére, ebédlő, bár.

” 1″-es Kulcsosház

8 személy fogadására, alkalmas ház, 4 franciaágyas hálószobában helyezhetjük el vendégeinket.Felszerelt konyha, ebédlő rész, emeleti nappali, 2 fürdőszoba áll vendégeink rendelkezésére.A ház mellett, a tó partján található egy kis filagória, ahol esténként kipihenhetik a napi túrázásokat.

“2”-es Kulcsosház

Kényelmes, otthonos faszerkezetű tágas ház. Felszerelt konyha, kamra, 2 nappali 4 hálószoba, 2 fürdőszoba található a házban. Az egyik fürdőszoba kivülről nyílik. Hátsó emeleti teraszról az erdőre tekinthetünk, a földszinti terasz az udvarra néz. A földszinti szobában egy szélesebb franciaágy található, az emeleten 2 franciaágyas szoba és egy kisebb, 1 személy elhelyezésére alkalmas szoba van. 7 személyt fogadhatunk, pótágyazásra is van lehetőség.

Környék látnivalói

A panziótól 15 km-re, Varságon megtekinthető a Csorgókő vízesés, saját pisztrángosban horgászhatnak, látogathatnak esztenát (sajtkészítés megtekintése), az érdeklődők népi mesterségeket ismerhetnek meg (zsindelykészítés, kádármester munka közben), pálinkafőzést, kostolást, igény szerint traktoros kirándulás szervezhető a Madarasi Hargitára.

A környék további látnivalói és kirándulási lehetőségei: Csíksomlyói Kegytemplom és a környéken található kápolnák, Mikó vár, Szent Anna tó és Mohos tőzegláp, Tusnád fürdő, Hargita fürdő, Zetelaki víztározó, Korond, Székelyudvarhely, Szejkefűrdő, Orbán Balázs Síremléke, Tamási Áron Síremléke Farkaslakán, amelyekről bővebb leírást és túraútvonalakat az Erdély Kincsei “fül” alatt olvashat el.

Szeretettel várjuk azon vendégeinket, akik a természet lágy ölén, a város zajától távol szeretnének pihenni, kikapcsolódni. Itt lehetőség adódik megismerni Erdély gyönyörű kultúráját és természeti csodáit!

Árak

Szállás félpanziós ellátással 6600 FT/fő/éj

Csak reggelivel 4600 FT/fő/éj

12 év alatt 30 % kedvezmény

Szállásfoglalás az alábbi linkre kattintva illetve telefonon 

+4 0745-771725

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

You can leave a response, or trackback from your own site.

Szólj hozzá

Kérjük, ellenőrizze az adatait

Ki kell töltenie a biztonsági kódot hogy befejezhesse a foglalást:

Sikeres foglalás

A foglalás másolatát elküldtük önnek és az erdélyiutakon.com csapatának.