Nárcisz Panzió

narcisz 12

Bemutatkozó

A “Nárcisz Panzió” Erdély szívében, Csíksomlyón található. A városhoz közel, de annak zajától távol, csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el a Kegytemplomtól mindössze 600 m-re. Szeretettel várjuk a kedves vendégeinket ahol a téli szezonban 55 személyt és a nyári szezonban 75 személyt is el tudunk szállásolni kényelmes körülmények között 1, 2, 3, 4 és 6 ágyas, fürdőszobával ellátott szobáinkban.

Panziónk több különálló részből tevődik össze egy udvarban, így külön-külön kisseb csoportokat is tudunk fogadni. Ha a vendég önellátó szállást szeretne, azt is igényelhet. Vendégeink gépjárműveinek díjmentes, zárt parkolót tudunk biztosítani, akár autóbusznak is.

Panziónk tágas, zöld kertjében a vendégek és gyerekeik számára lehetőség adódik szalonnasütésre, hintázásra illetve asztaliteniszezésre.

A Nárcisz Panzióhoz három kulcsosház is tartozik. Családok illetve baráti társaságok számára megfelelő a kikapcsolódásra. A kulcsosházak közös fürdővel és társalgóval vannak ellátva.

Szeretettel várjuk a kikapcsolódni vágyó vendégeinket és egyaránt azokat, akik a Csíksomlyói Szűz Mária oltalmából utaznak Csíksomlyóra.

A környék látnivalói és kirándulási lehetőségek: Csíksomlyói Kegytemplom és a környéken található kápolnák, Mikó vár, Szent Anna tó és Mohos tőzegláp, Tusnád fürdő, Hargita fürdő, melyekről bővebb leírást és túraútvonalakat az Erdély Kincsei “fül” alatt olvashat el.

Árak

Szállás: 12,5 Euro/fő/éj
Szállás csoportoknak (min. 30 fő): 10 Euro/fő/éj
Svédasztalos reggeli: 4 Euro/fő

(Az árak nem vonatkoznak a pünkösdi időszakra!)

Kedvezmények

Négy illetve öt napig maradó vendégeink 5-, illetve 10% os kedvezményben részesülnek.

Gyerekeknek  4 éves korig ingyenes szállás, 4 – 10 éves korig 50% kedvezmény.

Ingyen parkolás az udvarban.

Szállásfoglalás az alábbi linkre kattintva illetve telefonon 

+4 0745-771725

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

You can leave a response, or trackback from your own site.

Szólj hozzá

Kérjük, ellenőrizze az adatait

Ki kell töltenie a biztonsági kódot hogy befejezhesse a foglalást:

Sikeres foglalás

A foglalás másolatát elküldtük önnek és az erdélyiutakon.com csapatának.