Rose Panzió

DSC06567

Bemutatkozó

A Rose Panzió Csíkpálfalván, Csíksomlyótól mindössze 2 kilóméterre található, kellemes, nyugodt, falusi környezetben. A panzió 3 szobával és 1 lakosztállyal rendelkezik, mely 15 személy elszállásolására alkalmas. Minden szoba saját fördőszobával van ellátva,  telefon, televízió, rádió és internet is megtalálható. A Panzió el van látva egy 16 személyes ebédlővel, hogy kisebb összejeveteleken, rendezvényeken is kényelmesen elférjenek a vendégek.

A panzió udvarán minden korosztály talál magának elfoglaltságot. A gyerekeknek homokozó és hinta van játszani, valamint egy kisebb medence lubickolni. Felnőtteknek grillező, kürtőskalácssütő, filagória és födött terasz, ahol kellemes estéket tölthet a kedves vendég szerettei és barátai körében. A sport kedvelői biciklizhetnek a faluban és környékén illetve asztaliteniszezhetnek. Sátorozási lehetőség is adódik az udvarban. Nyáron a szekerezés, míg télen  a lovasszán izgalmátt ismerheti meg az idelátogató vendég.

A környék látnivalói és kirándulási lehetőségek: Csíksomlyói Kegytemplom és a környéken található kápolnák, Mikó vár, Szépvízi víztározó Szent Anna tó és Mohos tőzegláp, Tusnád fürdő, Hargita fürdő, melyekről bővebb leírást és túraútvonalakat az Erdély Kincsei “fül” alatt olvashat el.

Szeretettel várjuk minden kikapcsolódni vágyó vendégünket, akik a város zajától távól, csendes, falusi környezetben töltenének el pár napot és ismerkednének meg a Székely hagyományokkal.

Árak

1 személy részére: 70 RON/éjszaka

2 személy részére: 90 RON/éjszaka

3, 4, 5 személy részére: 40 RON/személy/éjszak

3 éves korig  ingyenes

reggeli: 15 RON/személy

Sátorhely: 20 RON/személy/éjszaka

A teljes panzió lefoglalása 6 személy részere: 300 RON/nap, minden plusz személyre 40 RON/nap, önellátással.

Pünkösdkor 35euro/fő/éjszaka félpanziós ellátással.

Házirend

TILOS A HÁZBA ÁLLATOT BEVINNI!

TILOS A DOHÁNYZÁS!

Szoba/ák elfoglalása 14 órától

 Szoba/ák elhagyása 10 órától

Szállásfoglalás az alábbi linkre kattintva illetve telefonon 

+4 0745-771725

 


Hozzászólások

hozzászólás

You can leave a response, or trackback from your own site.

Szólj hozzá

Kérjük, ellenőrizze az adatait

Ki kell töltenie a biztonsági kódot hogy befejezhesse a foglalást:

Sikeres foglalás

A foglalás másolatát elküldtük önnek és az erdélyiutakon.com csapatának.