„Alig van ország, mely több természeti, történelmi és népéleti kincscsel bírna, mint a Kárpátok által körülölelt magyar haza… És éppen véghatárainkon fekvő legérdekesebb terület, a szép Székely föld az, mely legkevésbbé van ismerve, melyről önmagunk is legkevesebbet tudunk. Égető szükséggé vált tehát annak felkutatása és ismertetése…..”

Orbán Balázs – A Székelyföld Leírása

        Egyesületünk egyik kiemelkedő tevékenysége az idegenvezetés, de, ahogy azt mi szoktuk emlegetni a Honismereti vezetés! Azt mondják, hogy mi nem vagyunk “idegenek”. Napjaink során ezt a gondolatot is tartsuk, vagy, ha mondhatom úgy, hogy tartom szem előtt, hogy egy baráti hangvétel alakuljon ki a csoport és köztem. 

      Ha már előkerült az egyes szám első személy, akkor jó szokás szerint mutatkozzak be, mivel csoportjaink jómagam vezetem, Orbán Lászlónak hívnak, az Erdélyi Utakon Egyesület vezetője és alapítója is vagyok egy személyben. 

   Szakavatott idegenvezetőként vállalom családi, baráti társaságok, kisebb-nagyobb csoportok, osztályok, Határtalan-os programok megszervezését, honismereti vezetését Erdélyben és Székelyföldön.

Miért jó egy helyi honismereti vezető, mivel nélküle is lehet utazni ?!?!

Indulhat a Kaland? 

 

Tervezed Székelyföldi utazásod? Szeretnél valami újat? 

Idegenvezetésre, szállásra van szükséged?

Kérd ajánlatunkat!!