IMG_3293

    Az egyesület turisztikai szolgáltatáskörének a felépítését mondhatni egy hármasság határozza meg. Honismereti vezetés,  Utazásszervezés, illetve a Szállás. 2018-ban megvalósult egyik legnagyobb álmunk, befektettünk, és megvásároltunk egy hétvégi házat a Hargita hegységben, Piricskén, gyönyörű, fenyvesekkel átölelt környezetben. 

   Célunk a ház átalakítása, egy 4 szobás, 10 vendég befogadására alkalmas Kulcsosházzá.

     Az átalakítás és a  munkálatok már folynak…!   

A Piricske néven emlegetett üdülésre alkalmas “környezet”, a Csíkszeredától (Székelyudvarhely irányába) 12 km-re található eltérőtől kezdődik. A Csíkcsicsóhoz tartozó üdülő övezet számos, a fenyvesek közt rejtőző  hétvégi házzal rendelkezik, amely napjainkban egyre felkapottabb lett a helyiek és az idelátogatók körében.

A friss levegő, a vadregényes környezet, a csend és a Hargita hegység adta természeti értékek tökéletes lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódni vágyóknak.

Kulcsoházunk e kitűnő adottságokkal rendelkező környezetben lett megálmodva.

“Azt elbámulni, annak mindenható nagyszerüségét felfogni inkább tudám, mint leirni, mint a szókifejezésnek gyenge ecsetével azt lefesteni…”

                                                                                                                                      

                                                                                             A Hargita – Orbán Balázs 

IMG_20190906_152532

       Kulcsosházunk Piricske “központjában” található. 300 méter távolságra a 2018-ban, Szent Alajos tiszteletére felszentelt kápolna után, csendes környezetben. 

  A Kulcsosház alkalmas lesz 8-10 személy kényelmes elszállásolására. Felszerelt konyha-ebédlő rész és egy panorámás kilátással rendelkező emeleti “living” lesz benne kialakítva. 

  Szolgáltatásaink közt első helyet foglal el a “pityókás” házikenyér sütésére alkalmas kemence, de egy fürdődézsa gondolata is foglalkoztat.  

Te miért foglalnál nálunk? 

 

Szereted az erdei Kulcsosházakat? 

Neked mi a fontos? Milyen elvárásaid vannak? 

 Írjál nekünk! Most még nem késő!

Kövesd nyomon a változásokat...

Kültér 91%
Szobák 68%
Udvar 91%
Kemence 94%

További információkért és képekért: