GPTempDownload (1)

    Az egyesület turisztikai szolgáltatáskörének a felépítését mondhatni egy hármasság határozza meg. Honismereti vezetés,  Utazásszervezés, illetve a Szállás. 2018-ban megvalósult egyik legnagyobb álmunk, befektettünk, és megvásároltunk egy hétvégi házat a Hargita hegységben, Piricskén, gyönyörű, fenyvesekkel átölelt környezetben. 

   A Kulcsosház jelenleg 2 szobát, konyha-ebédlőt, fürdőt, kemencével ellátott filagóriát és egy kényelmes tarszt tartalmaz.

     

3

A Piricske néven emlegetett üdülésre alkalmas “környezet”, a Csíkszeredától (Székelyudvarhely irányába) 12 km-re található eltérőtől kezdődik. A Csíkcsicsóhoz tartozó üdülő övezet számos, a fenyvesek közt rejtőző  hétvégi házzal rendelkezik, amely napjainkban egyre felkapottabb lett a helyiek és az idelátogatók körében.

A friss levegő, a vadregényes környezet, a csend és a Hargita hegység adta természeti értékek tökéletes lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódni vágyóknak.

Kulcsoházunk e kitűnő adottságokkal rendelkező környezetben lett megálmodva.

“Azt elbámulni, annak mindenható nagyszerüségét felfogni inkább tudám, mint leirni, mint a szókifejezésnek gyenge ecsetével azt lefesteni…”

                                                                                                                                      

                                                                                             A Hargita – Orbán Balázs 

GPTempDownload (3)

       Kulcsosházunk Piricske “központjában” található. 300 méter távolságra a 2018-ban, Szent Alajos tiszteletére felszentelt kápolna után, csendes környezetben. 

  A Kulcsosház jelen állapotban alkalmas 6-7 személy kényelmes elszállásolására. Felszerelt konyha-ebédlő rész ízlésesen kialakított fürdőszoba és raklapokból épített kertibútoros terasz áll a vendégek rendelkezésére.

  Kemencével ellátott filagóriánk lehetőséget ad pityókás házikenyérsütésre illetve más ínyencségek elkészítésére.

Szállást keresel? 

 

Szereted az erdei Kulcsosházakat? 

Kikapcsolódnál egy olyan helyen, ahonnan nem akarsz elmenni többet? 

 Írjál nekünk! Foglald le időben nyaralásod helyszínét!

Kövesd nyomon a változásokat...

Kültér 100%
Szobák 84%
Udvar 100%
Kemence 100%

További információkért és képekért: